Monday, April 21, 2008

...miksi kiusaatte ja tuotatte vain harmii

Pojat.
Sellaisia huomioita tänään, että pojat ovat hankalia ja niistä on vain harmia. Varsinkin sellaiset pojat, jotka luulevat voivansa puhutella sinua kuinka ilkeästi ja tylysti hyvänsä vain koska satut olemaan heidän tyttöystävänsä. Hassua. Tyttöystävyyskin on kuitenkin siinä määrin veteen piirretty käsite ja tila, että en lähtisi sen turvin kyllä yhtään nakkelemaan mitään ikävää.

Pojista...
on kyllä jotain hyvääkin sanottavaa. Ei ole mitään liikuttavampaa kuin ne kaksi kymmenvuotiasta lippispäistä poikaa, jotka kävivät ostamassa jäätelöä ja halusivat välttämättä antaa tippiä kieltelyistäni huolimatta. "Eiku piä loput". "Mää haluan antaa nää sulle" sanoi toinen nyppiessään kylmälle tiskille tyhjentämänsä rahapussin viimeisiä senttejä kohmeisilla pikkusormillaan. Sen jälkeen sydämeni ei sulanut edes kauniisti hymyilevälle oranssiin munkin asuun sonnustautuneelle kasvoihinsa maalanneelle nuorelle miehelle, joka kutsui "jätskitytön" krishnaliike Iskconin kokoukseen. Meni jo.

Ei se Ruumensaari pärjää enää tässä yhteiskunnassa. Sehän uusii rikoksensa uudestaan ja uudestaan vain päästäkseen takaisin tuttuun ja turvalliseen vankilaan, jossa sillä on lämmintä ruokaa ja omat sosiaaliset suhteensa. Sille pitäis jonkun vinkata, että tekisi talousrikoksen tällä kertaa niin pääsisi sisään pidemmäksi aikaa.

No comments:

Voittaja ei välitä. Eiku.

Eräs ystäväni tapaili Tinder-matchiaan joitain viikkoja jo jokseenkin innoissaan. Lupaavasti alkanut suhde kohtasi päätöksensä, kun Tinder-m...